Prijavite se na Transpozij !!! :-)

6. ožu 2016.

 

 

logomanji-NOVI11

 

Trans Mreža Balkan i kolekTIRV – Udruga za promicanje i zaštitu prava trans, inter i rodno varijantnih osoba vas ponosno pozivaju na treći po redu, regionalni Transpozij, tzv. Transpozij !!! koji će se održati od 31.03.-03.04.2016. u Zagrebu (program počinje 31.03. predvečer i završava 03.04. popodne). Ako ste zainteresiranei, najkasnije do utorka, 15.03.2016. prije ponoći popunite prijavni obrazac: http://tiny.cc/TRANSPOZIJ-3! U prijavi se uz osnovne podatke nalaze i pitanja vezana uz sam sadržaj Transpozija !!! kako bismo ga zajednički kreiralei što kvalitetnije.

Transpozij predstavlja priliku za upoznavanje i ostvarivanje suradnje među trans, inter i rodno varijantnim osobama iz regije kao i našim bližnjima. Pridružite nam se da zajedno učimo, družimo se i osnažujemo!

Troškove sudjelovanja (put, hrana, materijali) ćemo nastojati pokriti za što više osoba uz spavanje kod lokalnih volontera_ki i članova_ica kolekTIRV-a i Trans Mreže Balkan i prijatelja_ica, no naravno, i prostor i financije su nam ograničenei stoga budite svjesnei da postoji mogućnost da nećemo moći prihvatiti sve prijave, ili da će neke osobe sudjelovati uz vlastito pokrivanje troškova puta djelomično ili u cjelosti, prema vašim i našim mogućnostima. U slučaju da broj prijava bude veći od kapaciteta prostora, prioritet ćemo dati trans, inter i rodno varijantnim osobama, te ćemo nastojati da bude što veća raznolikost (npr. geografski, dob, sudjelovanje na prethodnim Transpozijima, itd.).

Planirani radni jezik je BHSCG (bosanski_hrvatski_srpski_crnogorski), što je djelomično prilagodljivo, a očekivano je 40-50 sudionika_ica, (oko pola lokalnih osoba, pola “putnica_ka”).

Za bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila na: info@transbalkan.org.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 

crossmenu