Ovo je za tebe

Draga interspolna osobo, koji_a sve ovo možda gledaš iz prikrajka, možda nisi out, a možda samo nemaš želju biti aktivist_ica, tebi se danas želim posebno obratiti.

Možda je teško za povjerovati, zapravo, znam da je, ali vjeruj mi, sve ove grozne stvari koje osjećaš će jednom prestati. Svi ovi trenuci u kojima želiš iskočiti iz svoje kože, svaka ova misao u kojoj bio dao_la sve samo da budeš poput drugih, samo da ne moraš provesti još jedan dan skrivajući tajnu i bol koju već dugo nosiš u sebi, prestat će. 🙂

Iako se možda često tako osjećaš, želim da znaš da nisi sam_a i da postoji ogromna zajednica koja je tu i za tebe, čak i ako još uvijek nemaš snage za pridružit nam se, ne brini - tu smo i dalje, dižemo svoj glas i za sve one koji_e ne mogu. 🙂

Možda se sva ova nasmiješena lica interspolnih osoba na internetu, posebno danas, čine tako jako daleko, možda i nerealno. I ja sam se do nedavno tako osjećao i unatoč svemu, danas se i ja smijem, a siguran sam da ćeš uskoro i ti s nama.

Tvoj osmijeh jednako vrijedi, ti jednako vrijediš i želim da znaš da je s tobom sve u najboljem redu. Tvoje iskustvo je jednako validno, tvoja borba je i naša borba. Ne brini, tu smo za tebe i uz tebe! ️ ????????????

-Tvoj interspolni prijatelj, Erin

crossmenu