Edukacija za studente_ice psihologije

Edukacija za studente_ice psihologije

 

Pozivamo te na edukaciju u organizaciji kolekTIRVa pod nazivom „Educiraj se!“ koja će se održati 10.12.2018. u hotelu Panorama, trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb, u trajanju od 16.00 – 19.00 sati.

Edukaciju će voditi Asmira Topal (aktivist_kinja za prava trans, inter i rodno varijantnih osoba, izvršni_a koordinator_ica u kolekTIRVu) i Petra Tomašić (aktivistkinja za prava LGBTIQ osoba, programska koordinatorica u kolekTIRVu), a svoja iskustva iz prve ruke s nama će podijeliti transrodne i rodno nebinarne osobe Ari, Alex i Adri.

Program edukacije:

16.00 – 17.00 – uvod u temu, terminologiju i stanje ljudskih prava transrodnih i rodno varijantih osoba u Hrvatskoj

17.00 – 17.30 – pauza za kavu

17.30 – 18.45 – predstavljanje iskustava transrodnih i rodno nebinarnih osoba s psiholozima_ginjama te grupni rad na preporukama za poboljšanje kvalitete psihološke skrbi za transrodne i rodno varijantne osobe

18.45 – 19.00 – predstavljanje preporuka za poboljšanje kvalitete u radu s transrodnim i rodno varijantnim osobama i zaključak edukacije

 

Edukacija je namjenjena studentima i studenticama psihologije.

Za edukaciju će biti osigurani radni materijali, a u pauzi ćemo se počastiti kavom/čajem/sokom i grickalicama.

Molimo vas da prijavu pošaljete mailom na info@kolektirv.hr, najkasnije do 09.12.2018.

Prijava treba sadržavati ime i prezime osobe koja će sudjelovati na edukaciji.

 

Ovaj program je financijski podržan od strane Grada Zagreba, Erste banke, Astraea Lesbian Foundation For Justice, Foundation Open Society Institute i Dreilinden Gesellschaft fur gemeinnutziges Privatkapital mbH.

 

crossmenu