Upitnik o zdravstvu za interspolne osobe u Hrvatskoj

27. srp 2022.

O spolnom zdravlju, spolnim karakteristikama i spolnosti općenito u našem društvu se nedovoljno govori. Tabuiziranje spolnosti, a posebice varijacija u spolnim karakteristikama, još uvijek je svepristutno, što direktno utječe kako na istraživanja na ovu temu, tako i na poboljšanje zdravstvene skrbi u oblasti spolnog zdravlja. Kako bismo dobilei jasniju sliku o različitostima diferencijacije spola unutar zdravstvenog sustava u Hrvatskoj/Sloveniji, molimo Vas da izdvojite vrijeme i ispunite upitnik o vašim iskustvima tijekom karijere. (Vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika 30-40min)

Upitniku možete pristupiti putem poveznice: https://survey.sogosurvey.com/r/XYAhyv

Ovaj online upitnik namijenjen je medicinskim djelatnici_ama (liječnici_ama, medicinskim sestrama i ostalom medicinskom osoblju).
Dio je istraživanja o interspolnim osobama u Hrvatskoj/Sloveniji u sklopu projekta pod nazivom "Od praznina do pristupa - trans i interspolne osobe u zdravstvu".


Projekt financira Europska komisija, Opća uprava za pravosuđe i potrošaće, kroz program Građani, jednakost, prava i vrijednosti.
Za više informacija o projektu posjetite: https://kolektirv.hr/projekt-od-praznina-do-pristupa-trans-i-interspolne-osobe-u-zdravstvu/
Za sva pitanja o online upitniku i/ili istraživanju pišite na info@kolektirv.hr

Upitnik o zdravstvu za interspolne osobe u Hrvatskoj
crossmenu