Podijelite svoja iskustva!

16. ruj 2015.

Podijelite s nama vaša iskustva pri traženju posla, zapošljavanju i u radnim odnosima, kao i pri centrima za socijalnu skrb! Molimo vas da s nama podijelite svoja iskustva, sugestije i primjedbe kako bismo ih primijenilie tijekom edukacija koje ćemo održati krajem ovog i početkom idućeg mjeseca. Svoja iskustva šaljite na info@kolektirv.hr!

kolekTIRV će održati edukaciju za trener_ic_e savjetnikca za zapošljavanje (u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje) na kojoj će biti prisutnei i djelatnicei Ministarstva rada, a nadamo se i Inspekcije rada, kao i za socijalne radnikce iz županijskih centara za socijalnu skrb. Napominjemo da su tei socijalnei radnicei zaduženei za izradu Izvješća potrebnog radi pravnog priznanja roda, tj. radi promjene oznake spola u dokumentima. Zato nam je vaš doprinos izuzetno važan!

Hvala puno!

P.S.
Pravilnik koji regulira postupak pravnog priznanja roda je dostupan tu:
Narodne novine 132/2014 (Pravilnik o načinu prikupljanja medicinske dokumentacije te utvrđivanje uvjeta i pretpostavki za promjenu spola ili o životu u drugom rodnom identitetu)

a Smjernice za centre za socijalnu skrb pri izradi Izvješća su dostupne tu (prvi prilog ispod teksta):
Ministarstvo socijalne politike i mladih - Smjernice za izradu izvješća centra za socijalnu skrb o osobnim i obiteljskim prilikama podnositelja zahtjeva promjene spola ili o zivotu u drugom rodnom identitetu

 

crossmenu