HVALA što ste podržali_e 5. Transpozij_um i prvi Balkanski Trans Inter Marš

HVALA što ste podržali_e 5. Transpozij_um i prvi Balkanski Trans Inter Marš

Ovim putem želimo zahvaliti svim pojedinkama i pojedincima te organizacijama koje su podržale 5. Transpozij_um i prvi Balkanski Trans Inter Marš!

Za početak, hvala našim neumornim volonterkama i volonterima bez kojih ovi događaji ne bi bili to što jesu - Tom, Petra Saša, Adri, Karlo, Sara, Diana, Antonija, Amir, Dora, Petra, Sanja, Nora, Nikola, Predrag, Kris, Sonja!

Hvala našim redarkama i redarima kojei su budnim okom pazili_e na nas tijekom Marša - Emina, Jelena, Noah, Nika, Alex, Espi, Nina, Alex, Ari, Seka i Nike!

Hvala našim fotografkinja_ima kojei su zabilježilie predivne trenutke tijekom Transpozij_uma i Marša - Vanja, Marija, Aleksandar!

Hvala vam Zagreb Pride na drugarstvu, savjetima oko logistike Marša i posuđenoj opremi.

Hvala vam Radnička Fronta na posudbi opreme.

Hvala vam RODA - Roditelji u akciji, Centar za mirovne studije i Zelena akcija / FoE Croatia na posudbi prsluka za Marš.

Velika hvala Zelena akcija / FoE Croatia za prostor za radionice Transpozij_uma i radionice transparenata, hvala vam Iskorak i MAMA Zagreb za prostor za radionice, hvala Galerija Siva za prostor za izložbu.

Veeeliko hvala Chill Out Hostel na super smještaju i prostoru za rad i Yummy Yummy restoranu i Maliveli Food Art na prefinoj hrani tijekom Transpozij_uma.

Hvala HDLU Hrvatsko Drustvo Likovnih Umjetnika/Croatian... na logističkoj podršci.

Hvala Drum 'n' bijes i Zli bubnjari za stvaranje buke na performansu i Maršu.

Hvala OPG Vidmar na kombiju i pomoći oko utovara/istovara.

Hvala ekipi iz Zbeletrona na super zabavnom partiju na After Marš Partiju i Melinu na prostoru za party.

Hvala Tom i Luka na nastupu na Zrinjevcu, i Tom, Alex, Sonja, Edi, Karin, Katja, Iva, Dajana, Liam, Jasmina, Rexy, Alex na nastupima na partiju otvorenja Transpozij_uma i Aleksandar na prekrasnoj izložbi s kojom je sve počelo!

Hvala Queer Sport Split i qSPORT.info na super tribini i radionici o TIRV osobama u sportu i prezanimljivom vogue nastupu na Zrinjevcu.

Hvala teti Vesni na šivanju zastava, i ACT Printlab na susretljivosti i brzini u printanju svih materijala za Transpozij_um i Marš.

Hvala TGEU - Transgender Europe , European Parliament Intergroup on LGBTI Rights , Council of Europe Commissioner for Human Rights, Amnesty International, Amnesty International Ukraine i Human Rights Watch, na ogromnoj podršci da Marš prođe sigurno, kao i MUP-u na brizi o sigurnosti sudioništva Marša.

Hvala ekipi iz Slovenije koja je organizirala fundraiser za Transpozij_um i prijevoz na Marš.

Hvala svim pojedinci_kama kojei su podržalie i doprinijelie ostvarenju ovih predivnih događaja donacijama online ili na After Marš Partiju i svima kojei su dijelilie kampanju.

Hvala Queer Montenegro i NVO Juventas, ECOM - Eurasian Coalition on Male Health, Seksualni i zdravstveni prava na marginalizirani zajednici MARGINI, STAR STAR Makedonia, TransForma Makedonia, International Trans Fund, ASTRAEA - Lesbian Foundation for Justice, MAMA Cash, Open Society Foundation, Dreilinden Gesellschaft für gemeinnütziges Privatkapital mbH, Erste banka, Veleposlanstvo Kraljevine Norveške, Grad Zagreb - Ured za kulturu na financijskoj podršci.

A najveće hvala svim osobama koje su došle na Transpozij_um 5 i Prvi Balkanski Trans Inter Marš - puno toga smo naučilie jednei od drugih, i osnažilie jednie druge, i hvala što već razmišljate i planirate kako da se zajednički nastavimo podržavati i ostvarivati sva prava koja nam pripadaju!

A onima kojei iz bilo kojeg razloga nisu moglie sudjelovati na Transpozij_umu i/ili Maršu, a htjelie bi - bilie ste nam u mislima, i zato se javite da zajedno planiramo budućnost!

HVALA što ste podržali_e 5. Transpozij_um i prvi Balkanski Trans Inter Marš

Solidarno,kolekTIRV, Trans Mreža Balkan i Spektra

crossmenu